Dutch Photographer fotografie

Laatste Foto's


thumb1

De Amsterdamse Waterleidingduinen is gehuld in een witte deken van sneeuw. Een paar dagen ervoor heeft er een sneeuwstorm voor gezorgd dat Nederland wit is geworden.

thumb2

De Amsterdamse Waterleidingduinen staan bekend om zijn vele damherten populatie. Ieder jaar is het een spectakel om te zien hoe de bokken de bronst vechten voor de hindes.

Toscane 2019

thumb3

Toscane is een regio in Midden-Italië. De hoofdstad Florence herbergt enkele van 's werelds meest herkenbare renaissancekunst en -architectuur, waaronder Michelangelo's "David" -beeld, Botticelli's werken in de Galleria degli Uffizi en de Duomo-basiliek. Het gevarieerde natuurlijke landschap omvat de ruige Apennijnen, de stranden van het eiland Elba aan de Tyrreense Zee en de olijfboomgaarden en wijngaarden van Chianti

Puglia 2018

thumb4

Puglia, een zuidelijke regio die de hak vormt van de "laars" van ItaliŽ, staat bekend om zijn witgekalkte heuvelstadjes, eeuwenoude landbouwgrond en honderden kilometers mediterrane kustlijn. Hoofdstad Bari is een levendige haven- en universiteitsstad, terwijl Lecce bekend staat als "Florence van het Zuiden" vanwege zijn barokke architectuur. Alberobello en de Itria-vallei herbergen "trulli", stenen hutten met kenmerkende kegelvormige daken.

Bonaire 2018

thumb4

Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire, een Nederlands eiland in de Caribische Zee. Kleurrijke architectuur staat in de winkelstraat van Kaya Grandi. Het Bonaire Museum toont archeologische vondsten, schelpen en oude foto's. Voor de kust ligt Bonaire National Marine Park, met een koraalrif met tropische vissen. Dit strekt zich uit in westelijke richting naar het eiland Klein Bonaire, waar de zandstranden een broedplaats vormen voor zeeschildpadden.

Recente Foto's

Twitter

Contact

Dutch Photographer

Email:
Website: www.dutchphotographer.nl

Social media:
Facebook: Dutchphotographer
Twitter: Dutchphotograp
Instagram: dutchphotographer_nl