Dutch Photographer fotografie

Laatste Foto's


thumb1

Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork is op 22 januari 2015 begonnen met het oplezen van de 102.000 Nederlanse slachtoffers van de Holocaust. Het lezen duurt 6 dagen en gaat dag en nacht door. De laatste namen worden 27 januari voorgelezen. De dag waarop 70 jaar geleden het vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd.

thumb2

Het 16e Varend Corso met als thema; Durf(t) te dromen past goed bij het ondernemende en initiatiefrijke Westland. De circa 50 versierde vletten, sloepen en zeilende Westlanders begonnen na een spectaculaire openingsact aan hun driedaagse tocht door de wateren van Westland en omgeving op 2,3 en 4 augustus.

London 2013

thumb3

London is een prachtige stad, met zeer veel bezienswaardigheden en dingen om te doen. De afternoon tea, wisseling van de wacht bij het Buckingham Palace, Britsh Museum, London Eye, The Tower of London... en nog vele bezienswaardigheden.

thumb4

Het grootste Amerikanenfeest in de Benelux met duizenden auto's, motoren en trucks is weer voorbij. Het Circuitpark Zandvoort barstte uit zijn voegen met de mooiste rides en ontzettend veel actie: van Indian Pete met de Kenworth truck met straalmotoren, de Gooze Dragrace Showdown, Drifting, Harley Parade en nog veel meer.

Recente Foto's

Twitter

Contact

Dutch Photographer

Email: info@dutchphotographer.nl
Website: www.dutchphotographer.nl

Social media:
Facebook: Dutchphotographer
Twitter: Dutchphotograp
Instagram: dutchphotographer_nl